8 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (11) | Dünyanın organı İsrail'den soruluyor. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, david bickham, diyarbakır, memorial, hastahane, masonlar, siyonistler, içimizdeki israil, kripto Yahudiler, haiti, nepal, organ kaçakçılığı, organ ticareti,

İnsan kanı içerek ayin yapan bu Yahudi şahıs Mason David S. Bickham'dır. David S. Bickham, Diyarbakır Memorial hastahanesinin gizli katlarına gelmiş ve yerinde incelemeler yapmış. Orada gizlice kullanılan ileri teknoloji bir cihazın arzalanması işleri bozmuş ve David onu tamir için de gelmiş. David, dünyanın her yanındaki Masonların, Siyonistlerin ve Yahudilerin dahil olduğu bu uluslar arası organ kaçakçılığı sisteminin kilit/beyin isimlerinden biri... Türkiye'ye giriş çıkışları yasa dışı yollardan yapıp yapmadığına dair elilmde bir bilgi mevcut değil. İşin açığı, araştırmadım da... Savcılarımızın, hakimlerimizin bunu belirlemesi mesele bile değildir. 



Parçalanan zavallı insanlardan ve çocuklardan alınan organlar çoğunlukla özel jet uçaklarla İsrail'e götürülmüş. Sonra İsrail'den dünyaya satılmış, dağıtılmış. Bu insanlık düşmanı sefil mahluklar, Diyarbakır'dan bu kadar rahat şekilde binlerce organı nasıl çıkartıp İsrail'e götürmüş? Bunun için Diyarbakır'da hangi devlet memurlarını beslemiş? Şimdi size "Bunların onlarca senedir organları için parçaladığı yetişkin insan ve çocuk sayısı toplamda yüzbinlerce" desem, abartılı bulabilirsiniz. Sadece Ukrayna'dan kaçırdıkları insan sayısı elli bine yaklaşıyor. 

Son zamanlarda sadece Haiti depremi sırasında sekiz bin kadar insanı organları için kaçırdılar. Sonra Haitiye nerede ise ilk yardıma koşan ülke olmalarının sebepleri meydana serildi, ifşa oldular. Sonra Nepal yıkıldı, yine oradaydılar ve arkalarından herkes "Organ kaçakçılığı yaptılar. İnsan ve çocuk kaçırdılar. Yaralıları tedavi eder gibi yapıp öldürdüler, organlarını bekletmeden İsrail'e sevk ettiler" dedi. Bu iddiaları destekler çok sayıda fotoğraf sosyal medyada bile yayıldı. Beton blok altında kalıp ezildiği düşünülen şahsın sadece kollarının ezildiği, onu çıkartanların kollarına hiç müdahale etmeyip hemen karnını açtığı, organlarını çıkartıp karın kesiğini çok acele ile ve üstünkörü diktiği görülebiliyordu.

Ukrayna devleti, İsrail'e "Organ kaçakçılığı yapıyorsun ve vatandaşlarımı kaçırıyorsun" diyerek resmi nota bile vermişti. İki ülke arasındaki resmi bir anlaşma icabı İsrailli aileler tarafından evlatlık edinilen binlerce Ukraynalı çocuğunun hiçbirine daha sonra ulaşılamadığını da notasına açıkça ekledi. 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin birkaç gün sonrası herkes aynı şeyi dillendirdi: Falan yakınımız/çocuğumuz kayıp. Sağ kurtulduğunu gören birkaç kişi birden var. Yaralı bile değilmiş ama onu bulamıyoruz.

İşte o yaralı anımızda binlerce masumu bu pislik herif David'in de dahil olduğu İsrail işgal devleti korumasındaki uluslar arası organ mafyası kaçırdı. ABD'de iki seneye yayılan takip sonrası yapılan büyük operasyonda organ tacirlerine büyük darbe vurulmuş, suçluların tamamına yakınının Yahudi ve haham oldukları meydana çıkmış, FBI bunları polis araçlarına sığdıramamış ve çok sayıda otobüs getirtmişti.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar