15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (74) | Ana planlayıcılardan biri Samuel Saymaz. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, aydın doğan, içimizdeki israil, sabetayistler, ferit şahenk, numan kurtulmuş, ülker, ismail saymaz, vehbi koç

İzmir'deki sözde kazanın planlayıcıları arasında gizli Ermeni ve gizli Hristiyan İsmail Saymaz var. Bu kaza süslü cinayet gerçekleştirilmeden önce basın-medya ayağı üzerine çalışıldı. Bütün bu pis işlerde Numan ve Tayyip hemen Samuel'e ulaşıyor. Samuel telefon görüşmelerine artık dikkat etti ama yine de takibe takıldı. Uzun uzun planlamalar yapıldı ve sözde kazadan önce haber metni zaten hazırdı.


"Düzensiz göçmenler" ne demek? Hangi tecrübeli gazeteci, böyle şüpheli bir kazada can verenlerin çoğunun çocuk olmasına ve kapalı kasada taşınmasına şaşırmaz ve takılmaz ve bunu sorgulamaz?

Şu Samuel meselesini şimdi biraz daha izah etmek lazım:

Doğan Medya denilen teşkilat, uluslar arası Siyonist teşkilatlara/sisteme aittir. "Hissedarları arasında İsrail devleti var" deseniz bile yalan söylemiş olmazsınız. En tepe yönetiminde ise Şeytan'ın Konseyi'ndekiler var. Alt birimlere doğru farklı Yahudi idareciler var. Türkiye ayağında en yetkili yöneticisi, kripto Yahudi Koç ailesidir. Kripto Yahudi Aydın Doğan da Koç'ların emrindedir ve Doğan Medya denilen sistemin görünürdeki sahibidir. Aydın Doğan'ın Vehbi Koç'un gayr-i meşru çocuğu olduğu iddiası, şehir efsanesi değil, gerçektir.

Biz Şubat-Mart 2018 zamanı kripto Yahudi Ülker'e, kripto Yahudi Şahenk'e, kripto Yahudi Aydın Doğan'a ve AKPKK projesini kurup kullanan ve ayakta tutan benzeri kriptolara çok sert vurduk. "Artık operasyon yapılmalı. Nerede savcılar, hakimler?" dedik. Hala videoları Youtube da duruyor ama kimsenin önüne çıkartılmıyor, izlenmeden, olduğu yerde sayıyor/duruyor. Bir küsur senedir ortamı gere gere, o ayara kadar getirmiştik.

İşte tam o günlerde ankebut ağı alarm haline geçti. Tedbiren Doğan Medya, Aydın Doğan'ın üzerinden alınıp sadece resmiyette Demirören'e devir edildi. Demirören de gizli Yahudi ve ağın içinde. Ortada hiçbir zaman gerçek bir para transferi ve satış, bir alış veriş olmadı. Doğan Medya şu anda bile Doğan Medya, Demirören Medyası değil. Doğan Medyanın başında hala Aydın Doğan var. Aydın Doğan hem kendini, hem içimizdeki İsrail'i hem ankebut ağının Türkiye ve dünyadaki varlığının tamamını hem de bunların projesi olan sözde İslami parti AKPKK'yi sağlama almak telaşında.

Şu anlarda Tayyip ve çevresinin iyice içine düştüğü zor durumda Türk basın ve medyasının kayıtsız kalması, görmezden gelmesi hatta AKPKK için olağan üstü suçlar işlemesi vazifesi yine Aydın Doğan'a verilmiş durumda. O da çok dikkatli, telefonlardan kaçınıyor, rolünü iyi oynuyor. Bir kanalla bu işleri Samuel Saymaz'a pas ediyor, onun üzerinden yönetiyor. Samuel her pis işi bilen kişi olduğundan, Tayyip ve çevresinin de her şeyi Samuel ile halletmesini istiyor.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar