15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (77) | Şeytan'ın Konseyi'nde ifşa edeceğimiz üçüncü kişi Mehmet Haberal | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, mehmet haberal, içimizdeki israil, siyonizm, memorial, donald trump, masonluk, organ kaçakçılığı,

Mehmet Haberal da bir gizli Yahudi ve üst dereceli Mason... O kadar üst derecede ki Donald Trump ve David Bickham ile birlikte Şeytan'ın Konseyi'ndeki yedi kişi arasında bulunuyor. Türkiye'de ilk defa organ nakli yapan kişi olan ve organ nakli derneğini de kurmuş olan, adı hep organ nakli ile anılan Mehmet Haberal, ankebut ağında Şeytan'ın Konseyi'nde yer alan biri.

Şeytan'ın Konseyi önceleri üç kişiden müteşekkildi. Sonra dört kişi daha dahil edildi ve yedi kişi oldular. Haberal o kadar kıdemli ki ilk üç kişi arasında olan birisi. Konseydeki diğer altı kişi gibi o da doğrudan Şeytan'a tapıyor, Şeytan için insan kurban ediyor, insan kanı içiyor, ayinlerde zavallı çocukları akıl almaz surette öldürüyor. Öldürmeden önce ırzına geçiyor, akıl almaz işkenceler ediyor.

Onlarca senedir uluslar arası organ mafyası içinde bu derece üst kademede olan Haberal, Türkiye'nin uluslar arası organ ticaret üssü/merkezi olmasına da sebep olmuş birisi. Türkiye içindeki organ kaçakçılığı sisteminin mimarı Haberal. Memorial, Medipol, Medical Park ve diğer her şeyi planlayan, bu günlere gelene kadar sistemi nakış nakış dokuyan kişi o... İçinde bulunduğu yedi kişilik konseyle birlikte akla gelebilecek başka her türlü suça da bulaşmış birisi. Silah, fuhuş, borsa yönlendirmeleri, hükumetlere müdahale, terörist faaliyetler, ahlakı ve dinleri yok etmeye yönelik faaliyetler diye sıralasak, akla gelen her ama her şeytanlık bunlarda. Bu öyle bir organizasyon ki 2000 yılında dönemin boşbakanı gizli Yahudi Bülent Ecevit tarafından Haberal'a cumhurbaşkanlığı teklif edildi ancak o teklifi kabul etmedi. Neden etsin ki kurmuşlar ankebut ağını, kurmuşlar sistemi, zaten gelen bütün cumhurbaşkanları onların emir eri.



Aptalsın sen Haberal!

Telefonunu şifreli/kriptolu mu zan ediyorsun?

Hemen bu neyin paniği, nerede liderlik özellikleri?

Tayyip beni indirebilecek olsa, sana dokunmamı, hemen ardından senin panikleyip onu aramanı ve sağlam fırça çekmeni ve "Ben size demiştim, yeter indirin şu adamı" demeni mi bekler?

"Her şeyi yok edin, bu olayları kapatın. Bu pisliğinizi temizleyin" demek kolay, geç Tayyip'in yerine, sen temizle ve bu Tayyip'ten çok senin pisliğin değil mi? Bakalım, artık herkesin gözleri önündeki bu enkaz, gücünüzün kalmadığı halinizle, çoktan yıkılmış ankebut ağınızla bir anda nasıl temizleniyor, görelim?

"Türkiye'de sorun çıkartın, bu insanları birbirine mi düşürüyorsunuz, ne yaparsanız yapın" demesi de kolay ama gel sen yap onu?

Derdin benimle ise, adres ver geleyim? İstersen Azazil'ini al yanına, o Ömer için de hesap soracağım alayınıza. Adını koyduğumun şeytanları, bu film burada bitti. 

(Paylaşım tarihi 15.10.2018 16.31)

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar