12 Ekim 2018 Cuma

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (47) | Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, bu sistemin tam içinde... | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, rahip brunson, masonlar, içimizdeki israil, siyonizm, gizli ermeniler, organ ticareti, ismail cem halavurt, diyarbakır, memorial, david bickham,

Her şeyi biliyor ve rızası ile yardım ediyor. "Memorial Diyarbakır insan mezbahası"nı dahi biliyordu. Pay alıyordu. Bu insanlık dışı, canavarca sistemin Türkiye ayağındaki misyonerlik, organ, uyuşturucu, silah, fuhuş, terörist faaliyetler, casusluk dahil bütün pis işleri biliyor ve hukuki zeminde bunların arkalarını temizliyor ve de önlerini açıyor. Bu sistem için kritik öneme sahip biri ve zor kısımları hallediyor. Bir nevi beyin gibi... Bu nedenle David Bickham ile arası çok iyi. Bu güne kadar sayısız kere görüştüler. Yüzyüze görüşmeleri de oldu. İsmail Cem'i rahip Brunson'ın yanına David gönderdi. İsmail sistem içinde o kadar önemli bir isim ki Brunson'dan talimat alır tarzda olmaktan ziyade talimat verip önünü açar konumda birisi.


İsmail Cem Halavut da Ermeni, Hristiyan ve Mason... T.C. nüfus cüzdanına sahip bir Ermeni, Hrisyan, Mason, Avukat olup bir de üstüne sinsi, merhametsiz, şedid, dirayetli, zeki, kararlı, keskin görüşlü, ketum, girişken bir kişiliği olunca, hali ile sistem için de çok kıymetli biri olmuş. Misyonerlere de çalışıyor, büyük destek veriyor ve bu sistemin her işine el atıp yardımcı oluyor.

Dün gece Brunson'ın gerçek yüzünü anlatacağımızı belli eden küçücük bir paylaşım yapınca ve "Bu Brunson da yedi kişilik heyet içinden biri mi Tayyip?" deyince, bu ekip de aşırı derecede panikledi. Yarım saati bulmadan Brunson'a ve çevresine haber uçuruldu. David Bickham ile sıkı mekik dokunarak Brunson'ın bir an önce Türkiye sınırları dışına çıkmasına karar verildi. Brunson Türkiye dışına çıkınca İsmail Cem, David ile görüştü ve "Tamam oldu bu iş, bitti bu iş. Hiç sorun çıkmadı. Rahatlayın" mealinde konuştu. Dinlenemeyeceklerine kendilerini o kadar inandırmışlar ki "İşte görüşmenizin ses kaydı. Çok net ve kusursuz dinlemişler sizi" dense bile dinlenebildiklerine inanmak istemeyecekler. Sahadan gelen bilgiler, an itibari ile İsmail Cem'in de panik halinde olduğu ama ne yapacağını bilemez halde olduğu yönünde... Mahkeme kararı ile yurt dışına çıkışı engellenmeli ve derhal tutuklanmalı.

Bu kodlamaları bilmeyen mi var? Bu uygulamayı Türkler değil, gayr-i Müslimler istiyor. Türk ya da Kürt görünerek zaten ipleri ellerinde tutuyor, kendilerinden olan herkesin baskı altında kalıp, açık kimlikleri ile yaşamayıp bu olağan üstü büyük oyuna dahil olmasını istiyorlar. Onların da gizli Ermeni, gizli Yahudi ayarında, duruma göre Kürt, Türk görünerek yaşamasını istiyorlar.

Her yerde Türk, Kürt, Boşnak, Çerkes görünerek, Müslüman unsurlardan görünerek gücü ele alıyorlarsa, neden gerçek kimlikleri ile meydana çıkıp bu oyunu bozsunlar? Bir avuç olduklarını fark ettirsinler?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

 
BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.




Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar