12 Ekim 2018 Cuma

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (39) | Kripto Yahudi vatan haini Numan Kurtulmuş ile kripto Yahudi vatan haini Erdoğan, kafa kafaya görüştüler. | #Mfs

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, numan kurtulmuş, recep tayyip erdoğan, organ mafyası, memorial dicle, içimizdeki israil, kripto Yahudiler, siyonizm, masonluk, kızılay, rahip brunson

Kripto telefona geçtiler ama...

Dün, kripto Yahudi vatan haini ve pezevenk Numan Kurtulmuş ile kripto Yahudi vatan haini ve Büyük İsrail projesi eşbaşkanı Erdoğan, kafa kafaya görüştüler.

Saha elemanlarından elde edilen çok sağlıklı bilgilere göre:  
➥ Detayı belirlenemese de şu kısmı kesin ki bu krizi bundan böyle, kısa sürede kapatamayacaklarını kabullendiler. 
 
Çok zor durumda kalıp gevşeyeceğinden ve itaat etmeyeceğinden endişe ettikleri Diyarbakır Emniyet Müdürünü ihmal etmemek gerektiğine karar verdiler
 
Mezkur Emniyet müdürüne, 17/25 Aralık sürecinde, Erdoğan'ın "Kriptolu telefonlarımızı bile dinlemişler" sözü ile hafızalara kazınan türden bir kriptolu telefon gönderdiler. 
 
Numan, bu sözde güvenli ve dinlenemediğini düşündüğü telefon üzerinden müdüre "Bize biraz zaman kazandıracaksın. Tamam işini yapacaksın, sakata da gelmeyeceksin ama ağırdan alıp süreci yavaşlatacaksın" mealinde konuştu.
 
Krizi bastırma sürecinde yeni talimatların müdüre hep bu kriptolu zan ettikleri telefon/hat üzerinden gönderileceği bilgisi verildi.

Saha elemanları, Diyarbakır'da suların ısındığı ve her yerde fokurdamaların başladığı bilgisini geçtiler. Buna göre, Diyarbakır'da Valilik, Belediye Başkanlığı, Üst rütbeli askeri yetkililer, STK'lar, yerel basın, AKP muhalifi yerel muhalif kesimler dahil, Diyarbakır Emniyetinde görevli personele kadar herkes, her şeyi duyup öğrendi. Sadece birinin çıkıp ilk hareketi başlatması bekleniyor. Emniyet müdürlüğü personeli de yargılanmaktan, suçlu çıkacak olmaktan korkuyor.

Bu arada, Diyarbakır'daki Memorial Dicle Hastahanesi'nde de temizlik yapıldı. O sözde hastahanede, özde insan mezbahasında organ kaçakçılığında kullanılan gizli sistemler de yok edildi.

Ne yapayım, önce cemaatimiz içinde, merkeze yakın olup da vatan haini Tayyip'e ve onu oynatan Masonik ve Siyonist kadroya çalışan hainlerin ipini mi çekeyim ya da önce Kızılay'da neler döndüğünü mü anlatayım? Hatta isterseniz önce "Rahip Brunson ve uluslar arası organ kaçakçılığı" başlığı ile bir şeyler mi yazayım?

Önce şunu yazayım: Şu saatten sonra bu kadronun yazılı/sözlü emirlerine itaat eden bütün devlet memurları/yetkilileri, vatana ihanet suçları işlemiş olacak.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi
 

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar