15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (73) | Kayseri saldırısı içeriden mi yapıldı? Şoförün suçu var mı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, numan kurtulmuş, süleyman soylu, içimizdeki ermenistan, içimizdeki israil, organ kaçakçılığı, kayseri saldırısı, masonluk, sabetayistler,

Başka meselelerde suçu vardır, yoktur o ayrı ama YİT, Kayseri otobüs saldırısında bu şoförün tamamen suçsuz olduğunu garanti ediyor.


Kayseri otobüs saldırısı hadisesinde, sağ kurtulan birkaç askerin ifadelerinde, patlamadan az önce otobüsten inen, panik haliyle ve koşar adımlarla uzaklaşan sakallı şahıstan bahsedilmişti. Askerlerin otobüsüne sivillerin binmesine izin olmadığı halde o sakallı şahsın bindiği ve o şahsın bazen kışlada da görüldüğü yaralı askerler tarafından anlatılmıştı.

Biz de Akademi Dergisi olarak sıcağı sıcağına paylaşımlar yapıp "Kayseri saldırısı içeriden yapılmış gibi duruyor" demiştik. O sakallı şahıs, rahip Brunson'ın kullandığı bir terör ağının aktif bir elemanı. O kışlada görüştüğü kişiler ise Türk görünen gizli Yahudi askerler ve subaylardı. Anlatmıştım önceki paylaşımlarda, bu saldırı Tayyip'in iç siyasi planları için yapıldı. Tayyip-Brunson ve kirli/gizli teşekkülleri el ele yaptılar bu hainliği... 

Adalet sistemimiz bu bağlantıları kolayca çözebilir ama bu dava çürütülmek isteniyor. Davanın çürütülmesi için gizli Yahudi ve Mason Numan Kurtulmuş ile gizli Yahudi ve Mason Süleyman Soysuz hususi gayret etti, ediyor. Adliyelerdeki bağlantılarına kadar vereceğiz, bu ankebut ağını darmadağın edeceğiz.




Ortada bir dava/yargılama bile yok. Tamamen bir mizansen sergileniyor. Yargılama/dava  çürütülüyor. Bunu onlarca farklı davada da yaptılar. Otobüs şoförü de çok değerli bir tanık. Hakkındaki iddialar ve haberler, maksatlıydı. Bir planın parçasıydı. Otobüs şoförünün hayatta olması planlarını bozuyor. Terör koğuşuna aldırıp orada öldürteceklerdi. Korunmalı.

Terör ağı ile bağlantılı olan ve o otobüste olan sakallı şahıs, mümkün olabilen en son ana kadar "Herhangi bir aksilik yaşanmasın, yaşanırsa ben son dakika müdahaleleri yapayım" diyerek otobüste kaldı. Sonra, görgü şahitlerinin anlattığı üzere, panik halinde indi, koşar adım uzaklaştırken sık sık geri dönüp aşırı gergin bir yüz ifadesi ile otobüse baktı.

(Paylaşım tarihi: 15.10.2018 14:20)

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar