12 Ekim 2018 Cuma

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (40) | Çocuklar nerede? Birileri o masumları kurtarsın. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, memorial, organ kaçakçılığı, organ mafyası, recep tayyip erdoğan, turgut aydın, masonluk, siyonizm, gizli yahudiler, gizli ermeniler,

Sahada devleşen aslan parçaları, bu Allahsız kadronun Türkiye dışından getirttiği ama sistemleri bozulduğu için öldürüp parçalayamadığı 30-40 kadar çocuğun yerini tespit edemedi.


Yaşları sekiz-on aralığında olup çoğu erkek olan bu çocukların, Diyarbakır'daki insan mezbahaları panik hali ile durdurulduktan sonra sağ olarak elde tutuldukları ihtimali çok kuvvetli görülüyor. Nerede oldukları bilgisine ulaşılamadı. Bu Allahsız kadronun, yaşadıkları çok büyük panik hali ile her yerde delil karartıp tedbir alırken, ceset yakan özel /gelişmiş cihazları da artık yokken, bu çocukları öldürme riskine girmeyecekleri, bu kadar çok cesedi yok edemeyecekleri ihtimali değerlendiriliyor. "Bunlar, bu şartlarda bile, kısa sürede yeniden sistemlerini aktif hale getirip bu masumları acımadan öldürüp parçalamak istiyorlar mıdır?" sorusuna saha elemanları ne yazık ki "Evet, bunlar bunu yaparlar hatta kuvvetli ihtimal bu... Öncelikle bunu hedefliyorlardır. Hem yedi kişilik üst yönetici ekip hem de Erdoğan, Türkiye'de organ işinden vazgeçmek istemiyor." cevabı veriyorlar.

Ülke genelinde seferberlik ilan edilmesi icap ediyor. Emniyet, Jandarma, istihbarat kurumlarımız, Belediyelerimiz ve STK'larımız dahil herkes o çocukların bulunup kurtarılması için seferber edilmeli. Bütün mobese kameraları incelenmeli. Şüpheli görülen TIR, kamyon, konteynır hareketlerinin peşine düşülmeli.

Bu çocukların ülke içinde karada bir yerde olmaları ihtimali zayıf bulunuyor. Muhtemelen ya başka ülkeye kaçırıldılar, çevre ülkelerinden birinde tutuluyorlar ya da bir sahil şehrinden, bu mafyaya ait bir deniz vasıtası ile açık denize götürüldüler. Krizi aşabilirlerse geri getirilip katledecekler, kriz daha büyürse bunların hepsini, cesetleri bulunamayacak tekniklerle denizde boğacaklar.

Bu çocukların da Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı çocuklar gibi esmer ve farklı göründükleri bilgisi kesin. Ayrıca, sınırlarımızdan içeriye bu gibi çocukların girişini durdurdular, an itibari ile dünya genelinde organ mafyası çok çok büyük bir darbe aldı. Bu işin Amerika'daki ve İsrail'deki merkez kontrol üslerinde panik had safhada. Trump bile çıldırmış halde.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi
 

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.



Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar