15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (71) | Yazık oldu o masum çocuklara. Bu vebal hepinizin sırtında | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, organ kaçakçılığı, masonlar, siyonizm, içimizdeki ermenistan, içimizdeki israil, gizli ermeniler, kripto Yahudiler, turgut aydın, memorial, sabetayistler,

Bu devlet size teslim edildi, biz çırpındık, çırpındık ama siz bulamadınız, kurtaramadınız. Sağ kurtulanlarını bari çok özel korumaya almalısınız. Detayları sonra anlatacağım.

Onların ifadeleri önünüzü çok açacak. Ayrıca 25 çocuk daha olmalı (aralarında en fazla üç ya da dördü yetişkin olabilir). Anlaşılıyor ki dikkat çekmesin diye başka bir grup oluşturdular, orada kaldı onlar. Ya da panik hali ile kazadan sağ kurtulanların bir kısmını kaçırdılar, bir kısmını kaçıramadılar. Bunları sorgulamalısınız. Belki de iki araç gidiyorlardı, diğer araçta da yaklaşık 25 çocuk daha vardı. Bu kaza yaptı, öteki panikle yoluna baktı. Her ihtimal değerlendirilmeli. Bunca ihbardan sonra, İzmir gibi bir şehirde, kasası göçmen çocuk dolu kamyonlar dolaştı, bu utanç, bu vebal size yetmez mi?

Endişe etmeyin artık. Geri durmayın. Bu devlet bizim, millet biziz. Bünyemizdeki bu kan emici ve zehirleyici keneleri hep birlikte imha edeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanında birbirinizden kopuk şekilde mücadele ediyorsunuz. Bir yol bulun, devlet sistemi içindeki Masonlara, Sabetaycı hainlere, gizli Ermenilere ve bunların satın aldığı tiplere renk vermeden birleşin.

Onlar panikteler, çaresizler, sistemleri çoktan çöktü de kellelerini kurtarma, kendilerini temize çıkartma derdindeler. Bu devletimiz onları böcek gibi ezecek güçte ve yetki de sizlerde. Ya bulunduğunuz makamların hakkını verin ya da onurunuzla istifa edin. Bu insanlığa bu kötülüğü etmeyin. Devlete, millete, insanlığa, gelecek nesillere böyle büyük hizmetler edecek ktirik anlar ve makamlar, her zaman herkese denk gelmez. Ahiretinizi yakmayın, dünyada ahirette insanlığın önünde şerefle dik duranlardan, alnından öpülenlerden olun. Allah daima iyilerin yardımcısıdır.

İlk iş olarak sağ kurtulanları korumaya alın. Sonra ikinci bir araç ihtimalini değerlendirin.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar