14 Ekim 2018 Pazar

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (56) | Alparslan Kuytul'a Süleyman Soylu mu operasyon yaptırdı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, süleyman soylu, recep tayyip erdoğan, alparslan kuytul, akp'nin gerçek yüzü, içimizdeki israil, masonlar, siyonizm, memorial, organ mafyası,

O iddialar, haberler doğruydu.

Pek çok siyasi meselede doğruları söyleyen Alparslan Kuytul'un tavırları bu hainleri çok rahatsız etti. Kuytul'a operasyon yapılması ve sonra hukuksuz işlemlere tabi tutulması Erdoğan-Soylu ikilisinin hususi olarak alakadar olması ile oldu.

Erdoğan emir etti ama Süleyman Soylu da bunu yapmayi gönülden istiyordu, keyfe gelerek alakadar oldu, yaptı. Operasyon sırasında aşırı abartılı polis gücü kullanılması ve polislerin işi şova, güç gösterisine dönüştürüp abartılı şekilde kameralara oynaması, Soylu'nun hususi emri idi. Kendince Kuytul'a "Haydi, göreyim seni? Şimdi konuşsana aslanım. Aldın mı ayarını?" tavrı sergiledi. Egosunu, kibrini tatmin etti. Dedik ya, sokak serserisi. Sokaklardan gelme bir itin teki, koca devletimizin İçişleri bakanı... Çünkü kripto Yahudi ve Mason ve hain biri.

Siyasi meselelerde nerede ise tamamen doğruları söyleyen, adalet isteyen, devlet sisteminin millete gerçekten hizmet etmesini isteyen, ABD'ye, Masonluğa, Siyonizme atarlanan, ordumuzun bunlara beleş asker yapılması projelerinden panikleyip gayrete gelen bir Alparslan Kuytul'a bu derece açık hukuksuzluk ve hainlik dolu operasyonu yapabilmek için hakimler, savcılar, polisler iyi ayarlamalıydı ve bu kısımları da hep hain Süleyman Soylu ayarladı. Yakında bu hususta da çok büyük gürültü çıkartacağız. Somut ispatlarla, Soylu'nun hangi hakimleri, savcıları satın aldığını ve tehdit ettiğini, bu hainin yanında kimlerin de hainlik ettiğini gözler önüne sereceğiz.

Bizim devletimizde, on binle PKK'li terörist, devlet memuru gibi görünüp milletin hazinesinden beslenirken, hatta bazılarına öğretmen denilip evlatlarımız teslim edilirken, hakikati söyleyen Müslümanlara ve Türklere içinden gelen bir kinle saldıran CIA piyonu aşağılık hainleri aleme ibret edeceğiz. İşte bakın, bunların amirlerinden sayılabilecek rahip Brunson serbest, Kuytul hala tutuklu. Üstüne GBT'si tertemiz on binle masum Müslüman tutuklu.
Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar