12 Ekim 2018 Cuma

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (46) | Türkiye'yi geçelim, zaten çöktü de artık dünya genelindeki sistemleri sarsılıyor. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, masonlar, siyonizm, rahip brunson, organ kaçakçılığı, aydın doğan, koç grubu, içimizdeki israil, içimizdeki ermenistan, memorial, organ mafyası,

Dün gece ufaktan bir dokunduk ama mevzuya girmedik. Bu bile yetmiş. Her yerde kriz masaları kuruyorlar, her yerde... 

Herkeslerden önce bu Telegram grubunu onlar takip ediyorlar. Dün gece Brunson'a hafiften dokununca ve arkasını getireceğimizi, nereye bağlayacağımızı fark ettirince, yarım saate bile kalmadan, yaklaşık 15 dk içinde Brunson haberdar edildi. O da sarsıldı ve panikledi. Türkiye Mason teşkilatında çömezler, düşük dereceliler bilmiyorlar ama üst derecedekiler her şeyi takip ediyorlar ayrıca kendi sistemleri içinde bilgi akışı sağlıyor ve duydukça, gördükçe bu yaşananları, inanamıyorlar. Kabullenemiyorlar.

Türk medyası rolüne büründülmüş olan İçimizdeki İsrail'in ve içimizdeki Ermenistan'ın basın ve medyası bundan sonra mevcut krize göre yönlendirmeler yapacak. Danışıklı dövüşler ve arkasındaki pis işler meydana çıkmasın diye ellerinden geleni yapacaklar. AKP bunların projesi... CHP de, HDP de, MHP de... Parçala yönet, bunların hiç vazgeçmedikleri taktikleri. Yeni danışıklı dövüşler yaptırırlar. Koca partilerin liderleri olduğunu zan ettiği kişilerin orta oyunlarını izler yine kandırılmış milletimiz. Hiç olmadı, bilgi kirliliği yapacaklar. Milleti bıktırana ve bu meselelerden nefret ettirene kadar oyunlarını oynayacaklar.
 
Yakın zamanda büyük darbe vurduğumuz ve kripto Yahudi Aydın Doğan'ın panik hali ile resmiyette başka bir kriptoya devir etmek zorunda kaldığı basın ve medya gücü, ne Aydın'ındır, ne diğerinin... İşte bu teşkilatındır. Partiler de, liderleri de, basın ve medya da, sözde sosyal ağ plaftormları da, rejimler de, STK'lar da hep onlarındır. Bu söz konusu basın ve medya kuruluşlarının Türkiye ayağında, bu uluslar arası Siyonist derin devlet adına söz ve yetki sahibi olan da aslında kripto Yahudi Koç ailesidir.

Şöyle açabiliriz mevzuyu: Bu sözde Türk basın ve medyasının çalışanlarının tamamına yakını gizli Yahudi, gizli Ermeni ve Mason. Bunlar neyin ne olduğunun hep farkındalar. Patron resmiyette Aydın Doğan görünüyordu ama o Koç ailesinin emanetçisi idi. Koç gerçek patronmuş gibi görünüyor ama o aile de bu uluslar arası sistemin piyonu. Şimdi David'in gücünü, konumunu, Tayyip'e telefon görüşmelerinde nasıl uzun uzun fırça çektiğini daha iyi anladınız mı?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar