15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (79) | Tayyip! Sana da tavsiyem, kelleni kurtar. Bütün sistemleri tehlikeye girdi ve seni de sildiler. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, turgut aydın, donald trump, kerem kınık, türk kızılayı, mehmet haberal, masonlar, siyonistler,

Tayyip!

On senedir biliyorsun beni, ben ne zaman sözümün altında kaldım? Ne zaman dediğimi yapmadım? Beni izlemeye devam et, operasyon deyip duruyordun ya, nasıl yapılıyormuş benden iyice öğren.

Sana da tavsiyem, kelleni kurtar. Bütün sistemleri tehlikeye girdi ve seni de sildiler. Sen de Turgut gibi yap, kaset çek, en az beş kopya oluştur, her yere dağıt ve konseyine "Akıllı olun" de. Senin için de en iyi savunma, saldırı oldu. Artık sen de bu moda geçeceksin ya da diğer piyonlar gibi, konseyinin senin hakkındaki fermanına boyun eğeceksin. Turgut deli gibi oldu ve öldürülecek. Kerem Kınık ilaçlarla ayakta durabiliyor ve öldürülecek. Onlarca kişi öldürülecek ve ankebut ağının konseyi korunmaya çalışılacak. Bu işler böyle, kurtlukta düşeni yemek kanun. O kadar ikaz etmiştim seni, iki sene sonra o sahte mail işi bir daha tekrar edilmeyecekti.

(Paylaşım tarihi 15.10.2018 16:43)


Devlet kurumlarımızdaki, ordumuzdaki, Emniyet birimleri içindeki vatan sevdalılarına sesleniyorum:

Hiç endişe etmeyin, sakın bunları güçlü görmeyin ve geri durmayın. Bunlar bütün toplumlarda, kendi adamları ile korku imparatorlukları kurarlar. Masonlar şöyledir, Siyonistler böyledir. Amerika şöyle güçlüdür, İsrail'e dokunan mahvolur v.s.

Hepsi psikolojik harp taktiğidir. Ne söyletiyorlarsa, aslında tam tersi haldeler. ABD batak, AB batak, İsrail batak, Masonlar batak, içimizdeki İsrail batak. Ne eskiden olduğu gibi paraları var, ne yetişmiş adam gücü var, ne de birlik ve beraberlikleri var. Şu en tepedekilerden biri olan Haberal'a bir bakın. 10 dk bile duramamış, hem de telefondan Tayyip'i aramış. Hem de kaç gündür "Telefonlarınızı kriptolu zan ediyorsunuz, değil, yanılıyorsunuz." deyip durduğum halde. Aptal bunlar, bildiğiniz aptal. Hiç gözünüzde büyütmeyin .

(Paylaşım tarihi 15.10.2018 16:55)

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar