11 Ekim 2018 Perşembe

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (25) | "Hazır ol cenge, istersen sulh-u salah" | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, turgut aydın, memorial, organ kaçakçılığı, süleymancılar cemaati, içimizdeki israil, masonlar,

Biraz patırtı, gürültü çıkacak. Çok büyük gelişmeler var ve kuvvetler çatışması yaşanacak. Çok köşeye sıkıştılar ve çaresizce karşı atağa kalkacaklar. Bunu, kendilerine yakışır kahpeliklerle yapacaklar. Bu gün sizlere çok çok mühim hususlar izah edeceğim.

Neticesinde bitecekler, dünya/insanlık bu pislik şebekesinden kurtulmuş olacak. Ayrıca cemaatimiz içinde hala gönlü bunlardan yana olup da merkezimize yakın yerlerde olan ve son sahte mail işinde de kullanılan birçok kişi de temizlenecek. Hakkımızda ne duyarsanız duyun, ilk duyduğunuz anda inanmayın. Sorgulamadan, doğrulamadan inanmayın. Cemaatimizin mail sisteminden dolaşan, sosyal medyadan dolaşan, bunların TV'larında dolaşan hiçbir bilgiye inanmayın. Merkezimiz bir yandan, biz bir yandan büyük temizlik yapacağız.

İki sene önce mail üzerinden bizim sistemimize sızıp bize, Akademi Dergisi'ne pusu kurduklarından beri, hiçbir mühim yazı mailden dolaştırılmadı. Son dolaşan da bu hainlerin işi ve büyüğümüzün öyle bir kararı, emri olmadı. Zaten şahsım yasaklanmamış, programlara katılıyorum, ortada hala ne bir dava ne bir şikayet var, diğer mfs'ler de benim gibi yasaksız, iki sene sonra yine çok köşeye sıkıştırmışız iç ve dış düşmanları, bu mail dolaşmış. Üç vakte kadar merkezimizde de gürültü çıkacaktır. Büyüğümüz artık bunların ipini çekecek.

Ayrıca iç ve dış düşmanlar, seçtikleri üç beş kursumuz polis operasyonu yapabilirler. Hiç kimse bizim polisimiz ve devlet otoritemiz karşısında bir hataya düşmeyecektir, bizim yolumuzdan öyle hata yapacak kimse çıkmadı, çıkmaz. Lakin bunu yaptıklarında biz onları kıskıvrak çevirip alacağız.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar