8 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (9) | Diyarbakır'daki gizli katların gizli kamera görüntüleri ve fotoğrafları var mı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, turgut aydın, memorial, hastahane, diyarbakır, cia, siyonizm, masonlar, mosssad, sabetayistler, kripto yahudiler, içimizdeki israil,

Sana yalan söylüyor üstlerin Turgut! Kriz haline dönüşürse, sana iddia ettikleri gibi, seni alıp da kaçıramazlar. Seni yok edemezler. Seni kaçırsalar daha çocukların var, etrafın var onları kaçıramazlar. Hepsini kaçırsalar, bu uluslar arası bir krize dönecek, dünyanın kaç devleti mecburen ilgilenecek, dünya kamuoyunu sarsacak ve "Türkiye uluslar arası organ kaçakçılığının merkez üssü çıktı. Skandalın merkezinde Erdoğan'a yakın insanlar, bakanlar ve Memorial grubu var. Akıbeti meçhul on binlerce kişi insan mezbahalarında doğranmış. Bu, dünya tarihinin en büyük skandallarından biri..." denecek. Sonra ne olacak?
 
Sen yurt dışına kaçırılsan ne olacak, ne değişecek? Seninle uğraşan ve bana bilgi geçen ekip bu güne kadar duyduklarından gördüklerinden değil. Dünyanın hangi inine seni saklasalar izini sürebilirler. Seni Sırp kasaplarından beter yargılayacaklar Turgut! Sana "Devletimizin şevkatli ellerine sığın" da demem. Piyasanın dengesini en az senin kadar bilirim. Sakın öyle bir şey yapma, yine öldürürler seni. Konuşmaların dinleniyor, konuşma sus artık. Kimseye güvenme, kendini temize çıkartmaya bak. "Taşerondum, tehdit altında yaptım, asıl suçlu değilim" de. Sana başka konuşuyorlar, arkandan başka konuşuyorlar. Seni ortadan kaldıracaklar, seninle oynuyorlar Turgut! Oyunu boz, hem o masumlar kurtulsun, hem bir daha kimse en azından bu topraklarda bu Allahsızlığı yapamasın hem kendini kurtar. Bu, senin son şansın. Bil ki sana "Sakin kal" diyenler, senden bin beter panikteler ve tek dertleri kendilerini bu işten sıyırmak.

Bize yanaş Turgut, bize yanaş! Biz Masonluktan, Siyonizmden, CIA'dan, MOSSAD'dan ve bunların toplamından daha güçlüyüz Turgut. Pisi pisine ölme, ailenin de ölüm fermanını imzalama. Farkındasın ki doğru değerlendirmeler yapıyorum. Bana hak verdiğine inanıyorum. O kadar ahmak değilsin ve sözümü dinle. Sen o üstündekileri eline düşürebilecek şartlar içindesin.

Sen daha akıllı düşünebilecek vasıflardasın Turgut! Her şeyi yaz ve videolar çek, anlat. Bunları, en az beş farklı kopya yap ve her birini Türkiye'nin ve dünyanın başka yerlerine yay. Bunların nerede olduklarını evlatlarına bile söyleme. An itibari ile hiç kimseye güvenme. "Ben aksini belirtmezsem üç ay sonra bunların her biri kamuoyuna açıklanacak ve dünyanın saygın ve güçlü basın/medya kuruluşlarına gönderilecek" de. Detaya gerek yok, sistemi anladın ve gecikiyorsun, hamle yap. Seni bitirecekler, inan bana bitirecekler. Bizim derdimiz sen değilsin, içinde piyon olduğun sistem. Yoksa seni ters kelepçe ile almak bir saatlik mevzu..

Diyarbakır'daki gizli katların gizli kamera görüntüleri ve fotoğrafları varmış Turgut! Boşuna yıkmayı, doldurmayı falan düşünmeyin. Tünel de yok edilebilecek gibi değil. Patlatıp bazı kısımlarını imha etseniz hem bunun yapıldğı anlaşılır hem sağlam kalan kısımları kolayca yine bulunabilir. Bodrum katları yok etmeyi düşünmek çok panik halinde bir düşünce olur. İş üstünde iken, ortalık mezbaha gibi iken çekilmiş görüntüler de mevcutmuş. Güven krizi yaşayıp öldürttüğünüz kişilerin hiçbiri bu bana bilgi geçen ekibin adamı değilmiş. Bunlar sizin sistem üzerine çok çalışmışlar Turgut, çok.. Ben daha bana anlatılanların küçücük kenar köşelerini yazdım Turgut. Kim bilir bu ekip bana anlatmadığı daha neler biliyordur.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar