15 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (81) | Haberal! Beyhude uğraşıyorsun. | Mehmet Fahri Sertkaya

 akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, mehmet haberal, içimizdeki israil, siyonistler, masonlar, memorial, organ kaçakçılığı, recep tayyip erdoğan, akp'nin gerçek yüzü,

Haberal! Beyhude uğraşıyorsun. Bizim ordumuzun yarıdan fazlası yer altında. İcabı halinde kalkıp operasyona katılıyorlar, sonra yine yatıyorlar. Sizin gibiler onlara zaten ölü diyorlar. Zaten ölülerse, nasıl öldüreceksiniz?
 
Liderimiz bile, ölü zan ettiğiniz kişilerden. Ben şimdilik onlardan değilim ama ben de tıbben ölü sayılabilirim. Matrix, henüz senaristinin hayal aleminde bile yokken, İmam-ı Rabbani evlatları kurşunları gerçek hayatta havada durdurabiliyordu. Siz filmini yaparsınız, bu teşkilatın mensupları gerçek hayatta sahneler, aradaki fark bu. Haydi, vakti geldi, gönderin bir ekip, paket yapıp aleme ibret edelim, bütün Türkiye akşam ana haberlerinde güle katıla izlesin. Hala, nasıl bir teşkilat ile karşı karşıya olduğunuzun farkında değilsiniz. Bizi tanımlayamadınız bile..


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar