8 Ekim 2018 Pazartesi

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (13) | Diyarbakır Memorial Hastahanesi'nin gizli bodrum katında neler oluyor? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, turgut aydın, içimizdeki israil, gizli ermeniler, gizli yahudiler, masonlar, siyonizm, organ kaçakçılığı, diyarbakır, memorial, hastahane,

Diyarbakır Memorial Hastahanesi'nin gizli bodrum katlarında büyük bir temizlik faaliyeti yapılmış. Yenice hiçbir kurban getirilmemiş. Ortada hiçbir insan cesedi ya da kalıntısı bırakılmamış. Merak ettiğim bir hususa dair de bana yeni bilgi geçildi. İnsan kalıntıları çok ileri teknoloji ile, özel bir oda içinde yakılıp kül ediliyormuş. Nerede ise bir insandan geriye hiçbir şey kalmıyormuş. İşte o odadaki sistem de panik hali ile sökülmüş. Bütün bunlar o gizli asansör sistemi sökülmeden önce yapılmış. 
İddialara göre hala o bodrum katları gizli ama mevcut halde duruyormuş. Yıkılması ve yok edilmesi pek mümkün de görünmüyor. Orada hala çok pahalı ve gelişmiş ve kimileri çok büyük boylarda olan çok sayıda tıbbi cihaz mevcut bulunuyormuş. Bunlar oradan çıkartılamamış. Tünel yolu ile çıkartılmaları da imkansız değil ama çok zor ve zaman alır. Dahası var ki tünelin giriş kısmında bu çeteye gayr-i resmi bir operasyon yapılmış. Bu kısmın detayları henüz bana aktarılmadı. Oradan da büyük darbe almışlar ve o katları yok edemedikleri gibi, o cihazları da yok edemezler. Parça parça edip söküp götürmeleri de günlerce sürer ve suç üstü yapılabilirler. Tüneldeki iki gizli oda, bunlara vatansever Türklerin/Müslümanların yaptığı operasyon sırasında tarumar olmuş. Kendileri yıkmamışlar.

Doktor gibi görünüp, sağlık çalışanı gibi görünüp insan kasaplığı yapan ve dün çete içi hesaplaşma neticesi cehennemine postalanan altı leşin eşkâlini veriyorum.

 1-  Adı: Koray; Bodrumdaki insan kasabı ekibinin en üst amiri, yetki/emir sahibi

Şişman, takım elbiseli, saçları kel değil ama seyrek ve kırlaşmış, 52-55 yaşlarında, beyaz tenli, göçmen tipli, gözleri ela, kalbinden ve alnının ortasından vurulmuş, kafasının arka tarafı dağılmış ve parçalanmış

Kökeni: Gizli Ermeni ama TC nüfus cüzdanı var ve Türk olarak biliniyor.

 2-  Adı: Gül

Mesleği: İnsan kasaplığı

Siyah saçlı, at kuyruğu tarzı saçı var, beyaz tenli, kilosu hafif fazla, boyu ortanın az altında, diz altında etek giyiyor, 38-42 yaş aralığında, kafasının sol yanından kurşun girmiş, çapraz arkadan çıkmış ve o kısmı dağıtmış.

Kökeni: Gizli Ermeni ama TC nüfus cüzdanı var ve Türk olarak biliniyor.

 3-  Adı: Tekin

Mesleği: İnsan kasaplığı

Kumral, buğday tenli, ortadan biraz kısa boylu, kilosu normal, gözlüklü, 35 yaşlarında, kalbinden vurulmuş

Kökeni: Sabetayist Yahudi dönmesi ve ayrıca Mason ama TC nüfus cüzdanı var ve Türk olarak biliniyor.

 4-  Adı Tarık

Mesleği: İnsan kasaplığı

Uzun boylu, siyah saçlı, saçını sağdan sola ayırmış, saçları hafif uzun, kilosu ideale yakın, üç dört yerinden vurulmuş, göğüste iki tane kurşun var, ayrıca kalbin hemen yakınında karın boşluğuna yakın yerde kurşun girişleri mevcut, 33 yaşlarında.

Kökeni: Bu bilgi ilerleyen günlerde güncellenecek.

 5-  Soy adı: Hicksmaker

Adı: Belirlenemedi

Yahudi. Siması Tekin'e benziyor ama onunla kardeş ya da akraba değil. Türkiyeli değil. TC nüfus cüzdanına sahip değil. Sarışın ama saçları sarının koyusu ve yanlardan kırlaşmış halde. Ayrıca saçları seyrek denilecekse de dökülmüş değil, 35-40 yaş aralığında. Gözleri açık mavi, Orta boylu. Normal kiloda. Vücuduna aldığı kurşunlarla ölmüş. Kafada kurşun yok. İnsan mezbahasında görevli yaklaşık 25 kişilik ekip içinde Koray'ın bir altındaki amir, yetki sahibi. Gözlüğü var. Çetenin İsrail bağlantısında etkili biri olduğu değerlendiriliyor. İsrail vatandaşı olduğu iddiası mevcut ve bu, güçlü bir iddia duruyor.

 6-  Kimliği meçhul şahıs

Kadın. Yahudi. TC nüfus cüzdanı yok. İsrail vatandaşı olduğu iddiası mevcut ve bu, güçlü bir iddia duruyor. Hicksmaker ile birlikte İsrail bağlantısını organize ettiği, Hicksmaker'ın akrabası ya da kız arkadaşı olabileceği değerlendiriliyor. Arada kesinlikle bir bağ var ama çözülebilmiş değil. Uzun boylu, zayıf, beyaz tenli, diz altı etek giyiyor, beyaz önlüklü, tırnakları kırmızı ojeli, vücuduna kurşun almış, kafadan vurulmamış. 33-35 yaşlarında. Saçları önden perçemli, arkadan topuzlu. Gözlüğü var.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar