14 Ekim 2018 Pazar

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (58) | Kayseri'deki otobüs saldırısı emrini vatan haini Recep Tayyip Erdoğan verdi. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, kayseri, rahip brunson, recep tayyip erdoğan, içimizdeki israil, kripto Yahudiler, gizli ermeniler, akp'nin gerçek yüzü, memorial, organ mafyası, terör saldırısı

Kayseri'deki otobüs saldırısında alemi değişen aziz şehitlerimizin ruhları makamına hediye olmak üzere, bir fatiha üç ihlas suresi okuyalım ve şu mevzuyu biraz kurcalayalım, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayalım.




Adı: Kasim Yıldırımçakar
 
O bir cani bombacı olarak biliniyorsa da aslında o da bir kurban...

Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüs bir durakta iken, kullandığı araçla otobüse yaklaştı, bomba yüklü aracını patlattı, onlarca Mehmet'in alemi değişip şehit olmasına sebep olurken, kendisinin ancak çok küçük parçaları bulunabildi. Kullandığı aracın bütün kalabilen tek parçası belki de motoruydu. O kadar şiddetli bir bomba kullanıldı. Lakin bu şahıs hem ilaçlarla hem de büyülerle zihin kontrolündeydi. Bu saldırıyı, kendi iradesi ile yapmadı.

Saldırının emrini vatan haini Recep Tayyip Erdoğan verdi. Aleyhine olan, kendisini sıkıntıya düşüren gündemin değişmesini de istiyordu, Başkanlık'a giden süreçte "Ya başkanlık ya da kaos" mesajlarını yinelemek de istiyordu. Tayyip bu niyetlerle onlarca terör saldırısının emrini verdi, sadece Kayseri'nin değil..

Tayyip'in, "sıkıntısız" şekilde halletmesi için bu "terör saldırısı" işlerini verdiği ekibi var. Bu ekibin üst kademesinde rahip Brunson da var. Anlatmıştım, Brunson denince aklınıza terörist faaliyetleri, silah kaçakçılığı, Kürt görünen gizli Ermenier ve Yahudi çeteleri gelmeli. Brunson, ileri tekniklerle donatılmış bir casus. Bu ileri tekniklerin metafizik boyutu da var. Bundan sonraki yayınlarda "Şeytan'ın konseyi" diyeceğimiz o yedi kişilik Yahudi/Mason/Satanist ekibin biraz alt biriminde bu Brunson da var ve Şeytan'ın Konseyi'nin asıl işi metafizik boyut. Bu yönü hiç ihmal etmiyorlar, bu işlerde sıradışı bir kabiliyet ve bilgi sahibi olduklarına inanıyorlar.

Tayyip'in de bildiği, kullandığı ve Brunson'ın da kullandığı ve "Daha çok Brunson'ın adamı" diyecebileğimiz bir de büyücü şahıs var. Şimdilik onun da adını vermeyeceğim. Bu yayınlardan sonra kendileri temizlemezlerse, biz tepeleyeceğiz. Kayseri bombacısına zihin kontrolü uygulayan da bu büyücü şahıs.

Bu büyücü, bir Hristiyan. Şu anda hala Türkiye'de. Çok işlerde kullandılar onu, çok can yaktı. 48-52 yaş aralığında, kır saçlı, saçları çok dökülmemiş, orta boylu (1,68 civarı) ve Mason... Bu saldırıda MİT'in kendilerine çalışan hain bir kanadı da kullanıldı. Aslında MİT, tarihi boyunca hiç Türk kuruluşu olmadı. Yeniden şöyle toparlamakta fayda var. Özeti şu: AKPKKK, PKK, CHPKK, MHPKK, HDPKK, DHKP-C, organ mafyası, silah işleri, borsa yönlendirmeleri, fuhuş sektörü, kumar sektörü, misyonerlik, Masonluk, gizli Ermenilik, gizli Yahudilik, Sabetaycı gizli Yahudilik, sözde sanat camiası, Diyanet, İmam Hatipler, İlahiyatlar, basın ve medya, bazı sözde İslami cemaat ve tarikatlar, hep bir arada olan, aynı eller tarafından yönetilmiş ve yönetilmekte olan ortak projeler. Deccalin ordusunun sızmadığı çok az yer var.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar