16 Ekim 2018 Salı

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (87) | Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye'sini planlıyorlar ve hamle yapmaya başladılar. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, numan kurtulmuş, recep tayyip erdoğan, mike pompeo, mehmet haberal, organ mafyası, akp'nin gerçek yüzü, içimizdeki israil, masonlar,

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, bu gün öğleden sonra Türkiye'ye gizlice ve hava yolu ile geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı'nın resmi uçağını değil, bakanlığa ait görünmeyen, bir şahıs üzerinde gösterilen özel bir jet uçağını tercih etti.


Pompeo, hava limanından hiç çıkmadı. Vatan haini ve gizli Yahudi ve CIA piyonu ve Mason ve kerhaneci Numan'la uçakta iki saat kadar görüştü, Sonra aynı uçakla ABD'ye gitti. Pompeo, bu ziyareti ABD'nin Dışişleri bakanı olmaktan ziyade, Şeytan'ın Konseyi'nin bir elçisi olarak yaptı. Konseyin üyesi Donald Trump'ın emri ile hareket etti. Resmi görevle gelmiş olsaydı bile aslında aynı işler için gelecekti. Konsey üyesi olan Mehmet Haberal'ı da ifşa etmemiz ve durmadan yeni ve ağır darbeler vurmamız, çok paniklemelerine sebep oldu. Kontrolü bir kaybederlerse, çorap söküğü misali her şeyin durmadan sona gideceğini ve tamamen çökeceklerini bilmek onları kahrediyor.

Önceki paylaşımlarımızda "Pompeo, Haberal'ı ve Ankebut Ağı'nın Türkiye kısmını koruma maksatlı gelecek. Elinde dosyalar ve talimatlar olacak. Gelince gazeteci görünümlü saha elemanları, hiç beklemediği bir anda, kameralar önünde iken ona Ankebut Ağı'nı ve Şeytan'ın Konseyi'ni sormalı" dememiz ve "Sıkı markaja alınmalı, her anı görüntülenmeli. Üzerinde ağır bir baskı olmalı" dememiz, onları çok rahatsız etti. Açık vermekten korktular ve bu nedenle Pompeo gizlice geldi. Tayyip'in de bu görüşmeden haberi var ama Pompeo-Tayyip görüşmesi olmadı.

Pompeo Tayyip'e emirler/talimatlar getirdi. "Şunları şunları hızlandır, şu işleri de önden hallet" tarzında emirlerdi bunlar. Bu talimatları Tayyip'e iletti çünkü Şeytan'ın Konseyi yola Tayyip'le devam edemeyeceğini kabullendi ve işler istedikleri ayara gelince, talimatlar yerine getirilince Tayyip'i devirecekler. Tayyip'in yerine gelecek kişinin önünü açma telaşındalar. Tayyip'ten Türkiye'yi iyice karıştırmasını, baskıları, zulüm ve haksızlıkları daha fazla artırmasını, halkın iyice bunalmasını, anarşinin çıkmasını, seksen hadiseleri gibi hadiseleri çıkartmasını, Suriyelilerle Türkiyelileri birbirine düşürmesini istediler. Bu şekilde, Tayyip'in yerine gelecek kişi, halk nazarında, büyük sıkıntılardan milleti kurtaran, kötü bir devri bitiren kişi rolü oynayacak ama yine Tayyip gibi onlara çalışacak. Ayrıca bu patırtı gürültünün arasında bunlar, acilen yargılanması icap eden kadrolarını korumuş, yargının elinden almış ve insanlık dışı yeraltı sistemlerini devam ettirmiş olacaklar. Hatta, planları tutarsa, Türkiye'de organ işi yeniden başlatılacak.

Tayyip bütün bunları yaptıktan sonra yeni bir siyasi lideri öne çıkartıp halk nazarında kahraman yapacaklar. Zamanında danışıklı dövüşle Tayyip'i ceza evine attırmaları, kendi adamları/patronları/siyasetçileri ile danışıklı dövüştürmeleri gibi, her zaman tuttuğuna ve işe yaradığına inandıkları bu planı yürürlüğe koydular.

Pompeo, Tayyip'e "Uyuşturucu, terörizm, silah kaçakçılığı ve diğer benzeri işlerden bize gelen bütün yolları kapat, bu kişiler her kimse, hiçbir şekilde bu konulardan yola çıkıp bize bize yol bulamasınlar. David Bickham'ın, Brunson'ın, Donald Trump'ın, Mehmet Haberal'ın isimleri daha fazla bu konularla bir arada geçmesin. Bunun için ne gerekiyorsa yap" dedi. Tayyip'e hala açık bir şekilde "Seni indiriyoruz" demediler. Tayyip bunun çok farkında ama hala inanamıyor, kabullenmek istemiyor, kendisinden beklenen bir onursuzlukla, anlamazlığa vuruyor ve talimatları yerine getirecek. Zaten itiraz edebilecek gücü de yok. Kibrinden kendini kandırmaya devam ediyor.

Son olarak, bomba bilgiyi de vereyim. Vatan haini Numan ile Pompeo arasında uçakta gerçekleşen görüşme bitince. O uçağa Mehmet Haberal bindi. Haberal'ı ABD'ye yasa dışı şekilde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo kaçırdı.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi 

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar