12 Ekim 2018 Cuma

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (42) | Olmaz öyle Numan, tutmaz o iş... | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, numan kurtulmuş, recep tayyip erdoğan, diyarbakır, memorial, organ kaçakçılığı, akp'nin gerçek yüzü, masonlar, sabetayistler, içimizdeki israil,

Olmaz öyle Numan, tutmaz o iş...

Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin'i aramışsın yine kriptolu sandığın o telefonla bu sabah...


"Göstermelik operasyonlar yap, zaten her yeri temizledik. Mekanlar temiz. Böyle yap, hem sen baskıdan kurtulursun, hem biz de rahatlarız. Bir şey bulunamayınca herkes rahatlar" tarzında konuşmuşsun.

O telefonları kaldırmaya da karar vermişsiniz. Sen aptalın tekisin Numan! Yap/yaptır hamleni, bekliyoruz.

İhbar ediyorum:

➥ ''Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan personel arasında, Sabetaycı gizli Yahudi Numan Kurtulmuş gibi Sabetayist gizli Yahudi olan kişiler var. Bunlar, bu krizin bastırılmasında, Emniyet Müdürlüğü'ne ulaşan ihbarların sümen altı edilmesinde ya da yok edilmesinde Numan Kurtulmuş'a yardım ediyorlar. Numan ile irtibat halindeler, haberleşiyorlar. Saha elemanları bu bilginin sıhhatinden emin. Milli güvenliğimiz gereği o müdürlük personelinin derhal darmadağın edilmesi, hepsinin göz altına alınması, oraya gerçek Türkiye vatandaşları olan namuslu, kanunlara riayet eden personelin gönderilmesi ve göstermelik operasyonlar değil gerçek operasyonlar yapılması gerekiyor.

Türkiye'deki tek gerçek paralel devlet içimizdeki İsrail'dir. Sabetayistler, diğer kripto Yahudiler, Masonlar, bu gerçek paralel devletin kısımlarını teşkil ediyorlar.
 
BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar