14 Ekim 2018 Pazar

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (62) | Daha fazla batma, zararın neresinden dönersen kârdır. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, recep tayyip erdoğan, tacettin aslan, memorial, hastahane, diyarbakır, organ kaçakçılığı, akp'nin gerçek yüzü, turgut aydın, numan kurtulmuş,

Bana bak müdür, ayarını alacaksan al, boşuna onlara güvenme, dik dur. İnsan parçalanıyor insan! Küçücük yavrular canavarca parçalanıyor, bunu kimse onların da onlara uydukça senin de yanına bırakmaz. Sana fazlaca mühlet vermeyeceğiz. Düşüp kalktıklarını bile, haram paralarını bile biliyoruz.
Böyle bir ankebut operasyonu hiç yokmuş saysak bile, yine de seni her yerden kıskaca alıp ipini çekebiliyoruz. Daha fazla batma, zararın neresinden dönersen kârdır. Bu güvendiğin lüzumsuzların adalet sistemi içindeki ağını da yakında darmadağın edeceğiz. Sen o zaman ne yapacaksın? Kaç müebbeti üst üste alırsın. Bas şu operasyonun tuşuna. Git o tünelin girişine, hastahaneye bağlanan yerine, meydana çıkart gizli bodrum katlarını, ameliyathanedeki gizli asansör kısmı kapatılsa da belli oluyor. Hemen bulunabilir, yarım saate suç üstü edilebilir. Git o öldürülen hastahane personellerinin üzerine, git uyuşturucunun üzerine. Durduğun her an aleyhine işliyor.

Bak, daha dün sana teminat verenler, bu gün karşımızda ne haldeler?

Zavallılar. Yine dün akşam göndermişler cinleri üstümüze. Kaç cinleri öldü, hala gönderiyorlar. Biri, kendine Cina diyordu. Çok seçmece bir dişi cindi. Hususi seçip göndermişlerdi. Şeytan'ın Konseyi ile aramda aracılık yapan da oydu. Hiç beklemiyorduk, ölecek diyorduk, son anda Müslüman oldu. Önceki gece çok yara almıştı, yine de onu zorla üstümüze gönderiyorlardı, bu gece izah ettik ama biz bile ihtimal vermiyorduk. "Pisi pisine ölme, gel Müslüman ol" dedik ve oldu. "Ben Şeytanın/Azazil'in kadınlarındanım" diye öyle bir kendine güveniyordu ki böyle bir sona ulaşması bizi bile sarstı. Yine bu gece ondan hariç iki cin daha Müslüman oldu. Dördüncü bir cinin kafası vuruldu. Üç-dört tane daha vardı, ölmediler ama ölmekten beter oldular. Hepsinin ses kayıtları var, ilerleyen günlerde belki onları da paylaşırız.

Sapıtmış bunlar. Çıkmışlar insanlıktan. İşleri güçleri şeytanlar, ifritler, büyüler, ayinlerle...
Müslüman adamlara, mutasavvıf adamlara, işlemeyeceğini, netice vermeyeceğini bile bile hala ısrarla bu yolla saldırıyorlar.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar