3 Aralık 2017 Pazar

Organ nakli haram!| Süleymancı Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor...

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, süleymancılar cemaati, tarikat, organ nakli caiz mi, haram, organ bağışı, içimizdeki israil, kripto yahudiler, siyonizm, video izle, basın,medya, organ reddi, sabetayistler,

Videoyu openload kanalımızdan izleyin...


DİKKAT! BURAYI OKUSANIZ İYİ OLUR: Bu bir telefon görüşmesi kaydıdır. Konu çok çok özet hali ile ve giriş seviyesinde anlatılmıştır. Konuşmada bahsedilen bazı videoları ve bilimsel yazıları ve ilmi izahlar içeren yazıları aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz. Telefon görüşmesi birkaç sene öncesine aittir. Bu görüşmede organ nakli meselesine genel çerçevede bakılmamış, bedenin değersiz bir atık olarak görülmesine ve zorlama yorumlarla organ nakline cevaz verilmesine itiraz edilmiştir. Lakin art niyetli bazı kimselerin çarpıttığı şekilde "Beden çok kıymetlidir, yaşarken de ameliyat yapamazsın, kesemezsin, ölümden sonra da hiçbir şartta kesemezsin" denilmemiştir. 
 
Ehl-i sünnet olduğunu iddia eden şahısların, aramalarda çok çıkan ve çokça ziyaret alan sitelerinde, bizim bu videodaki anlatımlarımızı nasıl olup da bu kadar çarpıtabildiklerine, hem böyle çarpıtıp hem bir de o çarpıtmanın üzerinden bizi tahkir edişlerine de anlam verilememiştir. Bu yaptıkları gayr-i ahlaki ve gayr-i insanidir. İnsanların cesetlerinin de kıymetli olduğuna, ölümle birlikte ruh-beden arasındaki bağların tam kopmadığına, ölülerin de pek çok duyuyu ve duyguyu, bedenleri ile bağlantılı olarak yaşamaya devam ettiğine ve ayrıca yaşarken de öldükten sonra da insanların aslında kendilerine emanet edilmiş olan vücutları üzerinde organlarını bağışlamak gibi bir hakka sahip olmadıklarına temas edilmiş, bunlar vurgulanmak istenmiştir. 

Günümüzde Japonya'da ölüden organ nakli oranı sıfırdır. Ülkede hakim olan Şintoizm inancına göre insanların cesetleri de kıymetlidir, değersiz değildir. Yine İsrail'de Ortodoks Yahudilere göre de organ nakli haramdır. Bu gibi milletlerin hiçbirinde, din adamları çıkıp "Öyle ama zaruret var, insan hayatı kurtarılacak" diyerek dini inançlarını ezip organ nakline cevaz veremezler. Bunların basın ve medyası da, bizim sözde Türk, özde gizli Ermeni ve gizli Yahudi basın ve medya gibi, her gün toplumu organ bağışına AÇIKÇA ZORLAYAN ve devletin insanları organ nakline zorlayabilme hakkına sahip olduğu gibi bir hukuksuz kamuoyu ve kabulleniş oluşturan hadsizlikler/suçlar/ihanetler yapamazlar. 

Bizde ise Diyanet'ten tutun, ehl-i sünnet ve hatta ehl-i tarik olduğunu iddia eden kesimler bile, Kamalizm maskesi takmış Sabetayist hain rejimin ve bunların basın ve medyasının yönlendirmelerine kapılıp da, bu derece zorlama bir mazeret ile, "Zaruret var, hayat kurtarılıyor" diyerek organ bağışına/nakline cevaz vermektedirler. İyi bilinmelidir ki, kendi nefisleri ile tefsir ettikleri ayeti kerime de aslında organ nakline cevaz vermiyor ve organ naklinin şer'i mesnedini teşkil etmiyor. Bir insanı kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir ama burada organ naklinin cevazına şer'i dayanak yoktur. Organ nakline cevaz verenlerin HİÇBİRİNİN elinde HİÇBİR GEÇERLİ DİNİ DELİL yoktur. Organ naklinin dinen ve tıbben doğru bir yöntem olmadığını savunanların elinde GEÇERLİ DİNİ VE TIBBİ DELİL/MESNET çoktur. Sekiz-on senedir bütün bunları tekrar tekrar izah ve ispat ettik. Başlangıç seviyesi olarak aşağıdaki bağlantılara tıklayınız: 

VİDEO: Organ nakli hayat kurtarmaz | Organ naklinin gerçek yüzü anlatılmıyor | Organ reddi

VİDEO: Organ nakline gerek yok başka çareler de var

Soğumamış bir vücut, ölmemiş bir vücuttur ve organları alınamaz | Mehmet Fahri Sertkaya

ALDANMAYIN! Diyanet İşleri başkanı bile, beyin ölümü gerçekleşen kardeşi Recep Yazıcıoğlu'nun organlarını bağışlamadı. | Mehmet Fahri Sertkaya

20. yüzyılın en büyük aldatmalarından biri: Beyin ölümü... 

 

"Bir Süleymancı anlatıyor: Organ nakli haram!" videosunu alternatif ok.ru kanalımızdan izleyin...

 

  "Bir Süleymancı anlatıyor: Organ nakli haram!" isimli yayınımızı  soundcloud kanalımızdan dinleyin...



Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın 'Süleymancıların gerçek yüzü' ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)



BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi


Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar