9 Mart 2016 Çarşamba

IŞiD, AKPKK ortak organ ticareti | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, organ kaçakçılığı, organ mafyası, organ ticareti, akp'nin gerçek yüzü, ışid, petrol kaçakçılığı, suriye, isral, sanhedrin hahamları,

Siz sadece ortak petrol ticareti mi yapıyorlar zan ediyordunuz? Oysa biz bu canilerin mücahit ilan edildiği zamanlarda bile gerçekleri bağırıyorduk "Uyuşturucu, organ ticareti, insan ticareti, büyük İsrail'e hizmet" diyorduk.. "Vatan haini", "fitneci", "Rus ajanı", "Yahudi ajanı" oluyorduk. Hakaretler, iftiralar bitmek bilmiyordu. Şimdi bunların hiçbirinin gıkı çıkmıyor. 

Bunu hatırlarsınız, kısa süre önce yaşandı. "Petrol kaçakçılığı yaptığımız ispat edilsin, bu makamda durmam" demişti ya... Ruslar da kesin deliller, uzun uzun kamera kayıtları, petrol tankerlerinin Suriye'den çıkışı, gümrüklerden sorunsuz geçişi ve Türkiye'de belirlenen yerlere gidişine kadar her aşamayı havadan görüntülemişler ve bu görüntüleri paylaşırken "İstifa etmesine ihtimal vermiyoruz." demişlerdi. 

Bir de şu habere bakın ve AKPKK'nın ülkemizdeki ekonomik krizi yalan göstergeler ile nasıl gizlediğini, sürekli piyasaya sıcak/nakit parayı nasıl sokabildiğini ve kimlerin kasasına ne kadar korkunç paralar gittiğini hesap edin. 

**** 
BİR SARSICI HABER DAHA

AKP, SURİYELİ MUHALİFLERLE BİRLİKTE ORGAN KAÇAKÇILIĞI DA MI YAPIYOR?

Yine çok sayıda ceset bulundu, yine iç organları alınmış...

Suriye resmi haber ajansı SANA'nın haberi: 

HALEP; Türkiye’deki rejimin Suriye ve halkını hedef alan insanlığın yüz karası terör çetelere desteğini deşifre eden ve ‘ılımlı muhalifler’ yada ‘Suriyeli devrimciler’ adıyla örmeye çalıştığı örtünün altındaki gerçeği su yüzüne çıkaran skandallar her gün daha çok artıyor.

Bu bağlamda Lübnanlı el Sefir Gazetesi ‘Suriyeli muhalif’ bir kaynaktan naklen; birkaç gün önce Halep kırsalının güneyinde Şeyh Lütfi Köyünün mezarlığında 50 cesedin gömüldüğünü deşifre etti.

Adının açıklanmasını istemeyen ‘muhalif’ kaynak; Türkiye’deki rejim ve Halep’te edatları olan silahlı grupların işbirliği ile gerçekleşen skandalda Türkiye hastanelerinden getirilen 50 cesedin köy mezarlığında gömüldüğünü belirtti. Kaynak iç organlarının tamamı alınan söz konusu cesetlerin yüzleri maskeli silahlı kişiler tarafından gömülmeden önce tümünün ateşe verildiğine de dikkat çekti.

Söz konusu kaynak cesetlerin tümünün Türkiye’deki Erdoğan hastanelerinden getirildiğine dikkat çekerken; dikkat çekmemek için cesetlerin Suriye topraklarında gözlerden uzak bir yere gömüldüklerini ifade etti. (SANA)

***
2014 yılının Şubat ayında, Suriye'deki karışık durumdan faydalanan bazı güç odaklarının yasa dışı organ ticareti yaptıkları TBMM'de gündeme gelmiş ve soru önergesi verilmişti. Bu konuya dikkat çekme ve yaşanan insanlık dışı kirli ilişkileri meydana serme çabaları sonuçsuz kalmıştı.


Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar