11 Ekim 2018 Perşembe

Memorial Hastahanelerinde organ kaçakçılığı iddiaları (22) | "Zavallısınız demiştik, işte gördünüz" | Turgut Aydın ve onu yönetenler çok zor durumda. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, turgut aydın, içimizdeki israil, masonlar, recep tayyip erdoğan, memorial, hastahane, abd, gizli yahudiler, siyonizm, organ kaçakçılığı,

Bundan sonrasında mümkün mertebe Turgut Aydın'a hitaben paylaşımlar yapamayacağım. Bana ulaştırılan son bilgilere göre Turgut iki gün ve gecedir, sağlıklı bir profil çizmiyormuş. Geceleri uyuyamıyor, aşırı derecede düşünüyor, kendini alkole ve belki de uyuşturucu türü şeylere veriyormuş. Savaşmayı düşünmüyor, kendini kötü senaryolara da hazırlayamıyor, kontrolünü iyice kaybediyormuş. Ona hitaben yazdıklarımı okuduğu ama iki gündür yazdıklarımı sağlıklı bir şekilde idrak edemediği değerlendiriliyormuş. Aktarılan bilgiler doğru ise artık Turgut diye bir meselemiz kalmamış. O zaten bitmiş ve geriye kendisini oynatanların ve aynı ekibin içinde kendisi gibi oynatılanların onun ipini çekmesi kalmış.

Öyle ise ben bu gün biraz daha sertleşeyim, "Operasyon da operasyon" deyip duranlar, sonu görmüş oldukları şu günlerde bile devlet gücümüzü bizim aleyhimize çevirmek planları yapanlar, iki senedir tekrar tekrar ikaz etmeme rağmen içimizdeki adamlarını kullanıp Akademi Dergisi hakkında sistemimizde yine mail oyunları kuranlar, güç ne imiş ve güç kimde imiş iyice bir daha görsünler.

Bu gün anlatacaklarım çok daha sarsıcı bilgiler olacak, "iddia ediliyor" demeyeceğim, açık isimler verip ağır suçlamalar yapacağım.
Bunları nefsime mağrur olduğum için yazdığım düşünülebilir ama öyle düşünülmesin. Bu gibi ortamın gergin olduğu anlarda, bunların ifade edilmesi icap ediyor.

Kendini bir nane zan eden zavallılara "Zavallısın demiştik, işte gördünüz" mesajı vermek icap ediyor.

Bu pislik şebekesinin ABD'deki üst seviye adamlarından olup ve Turgut'un üstünün üstü pozisyonunda olup büyücü bir Yahudi olan herifi dün gece çarptım. Yine çizmiş daireleri, üçgenleri, yıldızları, içmiş insan kanını, deli dumrul gibi tavırlarla bir şeyler deniyordu. Şeytanlarla yani kafir cinlerle yardımlaşıp Akademi Dergisi'nin hizmetlerine mani olmak gayretindeydi. Beni hiç göremedi, bulamadı, hakkımda hiç bilgi sahibi de olamadı. Çevremde olup ekibimden olmayan masum insanlara bile sıkıntı vermeye çabalıyordu. Gece ne olduğunu bile anlayamadı. Bir anda öyle bir darbe aldı ki kendini çemberin dışında yanı üzere yere kapaklanmış buldu. Oysa kendine ve bilgisine ve şeytanlarına ne kadar da güveniyordu. Ben onu Turgut üzerinden ikaz etmiştim. Ayrıca tanıdığı bir cini ona göndererek de etmişim. Hatta dün ses kaydını bile paylaşmıştım. Dün geceki sadece bir ikazdı, hala rahat durmazsa muhtemelen leşini birilerinin kapısının önüne atacağım. Turgut'un hali iyi olsaydı, bu yazdıklarımın da tamamıyle doğru olduğunu, sorgulayıp yine tasdik edebilirdi.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu güne değin en çok tıklanılanlar